Echipa de Medici Neurochirurgi

Echipa NEUROHOPE reunește medici neurochirurgi, endocrinologi, oftalmologi și medici asociați din domeniul neuroștiințelor, pentru a oferi pacienților noștri servicii medicale la standardele cele mai înalte.

Dr. Dorin Bica - neurochirurg

Dr. Dorin Bica - neurochirurg

Medic primar neurochirurg, a fost admis ca rezident în neurochirurgie în Centrul Universitar București ca urmare a concursului național de rezidențiat din noiembrie 2006. În perioada 2009-2013 a fost rezident în clinici de renume din Franța si Anglia: James Cook University Hospital Middlesbrough, Marea Britanie (tumori cerebrale, chirurgie vasculară cerebrală – anevrisme si malformații vasculare cerebrale), Centrul Universitar Regional „La Timone” Marsilia, Franța (tumori cerebrale, chirurgie spinală, chirurgie vasculară cerebrală. La Spitalul Foch, Paris, Franța a aprofundat neurochirurgia hipofizei, chirurgia tumorilor de baza de craniu, chirurgia vasculară, chirurgia spinală, la Hôpital Enfants Malades Necker (Paris, Franța) a aprofundat neurochirurgia pediatrică, iar la Spitalul Pitié-Salpêtrière, Paris, Franța a aprofundat chirurgia tumorală și vasculară.

Dr. Ionut Gobej - neurochirurg

Dr. Ionut Gobej - neurochirurg

Medic primar neurochirurg, a fost admis ca rezident în neurochirurgie în Centrul Universitar București ca urmare a concursului național de rezidențiat din noiembrie 2006. În perioada 2009-2013 a fost rezident în clinici de renume din Franța : Spitalul Neurologic din Lyon (neurochirurgie generală, vasculară, spinală), Centrul Universitar Regional „La Timone” (Marsilia, Franța) (neurochirurgie funcționala și Gamma Knife), Spitalul Nord Marsilia (tumori de bază de craniu). La Spitalul Foch (Paris, Franța) (tumori de bază de craniu, tumori hipofizare, neurochirurgie vasculară). După rezidențiat a practicat neurochirurgia pediatrica timp de 2 ani la Spitalul Marie Curie.

Dr. Sorin Aldea (bord neurochirurgie NeuroHope )

Dr. Sorin Aldea (bord neurochirurgie NeuroHope )

Dr. Irina Orban - neurolog

Irina Orban - neurolog

Medic specialist Neurologie, absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității “Carol Davila” București. Dr. Orban realizează monitorizarea electrofiziologica in timpul intervențiilor neurochirurgicale, scăzând riscul de injurii și complicații neurologice.

Dr. Robert Rob ORL

Dr. Robert Rob ORL (interventii transnazale)

Dr. Silviu Badoiu - chirurg plastician

Dr. Silviu Badoiu - chirurg plastician

Dr. Nicoleta Arhire – neuroanestezie

Dr. Nicoleta Arhire – neuroanestezie

Dr. Mihaela Andreescu - hematologie

Dr. Mihaela Andreescu - hematologie

Hematolog cu expertiza in coagulare/ limfoame cerebrale

Dr. Ramona Bica - medic primar cardiolog

Dr. Ramona Bica - cardiologie

Dr. Ramona Bică este medic primar cardiolog, cu experienţă în imagistică cardiacă (ecocardiografie, scintigrafie miocardică, IRM cardiac, CT cardiac). A lucrat în perioada rezidențiatului în servicii de cardiologie din centre universitare din Franţa (Departamentul de Chirurgie Cardiacă și Transplant Cardiac din Spitalul Universitar Bichat-Claude Bernard-Paris, Spitalul Foch-Paris, Departamentul de Imagistică și Scintigrafie Cardiacă-Spitalul Universitar Bichat- Claude Bernard-Paris, Serviciu de Cardiologie-Spitalul Universitar Nord APHP -Marsilia) și Marea Britanie (Serviciul de Cardiologie-Spitalul Universitar James Cook-Middlesbrough). Dr. Ramona Bică deține o diplomă în IRM cardiac, nivel 2, acreditată european de către Societatea Europeană de Imagistică Cardiovasculară (EACVI - martie 2020). Derulează un proiect de colaborare cu Departamentul de Cardiologie si Imagistică Cardiovasculară, din cadrul Spitalului Universitar Münster, Germania. A obținut in perioada 2012-2014 un master în Imagistică Cardiovasculară non-invazivă, cu aprofundare în IRM cardiac și CT cardiac, în cadrul Universităţii Paris-Decartes, Franța.

Dr. Serban Radian – neuroendocrinologie

Dr. Serban Radian – neuroendocrinologie

Dr. Cristina Capatana - neuroendocrinologie

Dr. Cristina Capatana - neuroendocrinologie

Medic primar endocrinolog, șef de lucrări la catedra de endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, doctor in medicină. A câștigat 2 burse pentru stagii de pregatire în specialitate la universitatea Oxford, Marea Britanie (în cadrul Oxford Center for Diabetes, Endocrinology and Metabolism) -bursa Erasmus și bursa Societății Britanice de Endocrinologie. A efectuat 4 stagii de pregatire în specialitate la Spitalul Universitar Rigs din Copenhaga, Danemarca (departamentul de endocrinologie) și la universitatea Oxford, Marea Britanie în perioada 2007-2013. Membru în echipe de cercetare naționale, a câștigat premii la competițiile naționale de premiere a cercetării în 2008, 2015, 2016, 2017. Este membru în colective editoriale ale unor reviste naționale și internaționale de endocrinologie, reviewer pentru peste 20 de jurnale internaționale de endocrinologie de prestigiu. Printre interesele profesionale locul principal âl ocupa patologia hipotalamo-hipofizară, oncologia endocrină, patologia suprarenală și tiroidiană.

Dr. Gobej Ioana neuro - oftalmologie

Dr. Gobej Ioana neuro - oftalmologie

Medic specialist oftalmolog.
A absolvit facultatea de medicină „Carol Davila” din București. Încadrată pentru pregatirea în rezidențiat pe oftalmologie la spitalul militar de urgență „Carol Davila”, București, a completat studiile din țară cu stagii de pregătire în centre universitare oftalmologice din Paris și Ile de France, specializându-se în patologia segmentului anterior (chirurgicală și medicală) dar și neurooftalmologie.

Dr. Diana Diaconu neuro – oftalmologie

Dr. Diana Diaconu neuro – oftalmologie

Medic specialist oftalmolog
Este absolventă a facultății de medicină din Craiova. Specializarea efectuată în Franța în cele mai de renume centre universitare (Paris, Amiens, Versailles). Specialist în patologia medicală retiniană, glaucom, neuro oftalmologie și patologii inflamatorii. Medic specialist chirurgie, pol anterior, pol posterior și oculoplastică.

Dr. Radu Ocrain - psihologie clinica

Dr. Radu Ocrain - psihologie clinica

Dr. Isabela Ocrain - psihologie clinica

Dr. Isabela Ocrain - psihologie clinica

Neli Giciu asistent medical - coordonator sala operatii

Neli Giciu asistent medical - coordonator sala operatii

Cristina Gogoreanu - kinetoterapeut

Cristina Gogoreanu - kinetoterapeut

Echipa de Medici Neurochirurgi
Razvan Vilceanu - kinetoterapeut

Razvan Vilceanu - kinetoterapeut

Echipa de Medici Neurochirurgi
Bogdan Goga - kineto

Bogdan Goga - kineto

Echipa de Medici Neurochirurgi
Maria Ionescu

Maria Ionescu - manager pacienti dr Bica

Cristi Nastasoiu

Cristi Nastasoiu - manager pacienti dr Gobej

Alexandra Stan

Alexandra Stan - relatii cu pacientii

Dr Bogdan Andreescu

Dr Bogdan Andreescu manager NeuroHope

Irina Dumitrascu

Irina Dumitrascu - Director Operational