Experiența ne-a arătat că problemele unui pacient neurochirurgical nu pot fi elucidate printr-o consultație clasică. De asemenea, foarte mulți pacienți reprezintă urgențe medicale și au nevoie de acces rapid la consult pentru a evita complicațiile. Din dorința de a oferi un consult de calitate, dar și pentru a satisface toate cererile pacienților, am modificat procesul prin care răspundem solicitarilor dumneavoastră. Astfel, prin completarea rubricilor din formularul alăturat și prin trimiterea documentelor medicale relevante, veți beneficia în mod gratuit de opinia specialiștilor noștri, iar în cazul în care aveți indicație pentru intervenție neurochirurgicală, vă puteți programa la consultație. Încercăm să vă trimitem opinia noastră medicală în maxim 24 de ore din momentul în care ați trimis dosarul medical complet.

În plus, aveti posibilitatea de a trimite dosarul în format fizic, prin curier la adresa: Spitalul Memorial, centrul NeuroHope. Vă rugăm să trimiteti plicul în atenția: Maria Ionescu, Cristian Nastosoiu sau Andra Sava

INSTRUCȚIUNI:

Atenție! Fisierele trebuie trimise sub formă de document .zip (arhivă).

Cum se arhivează?

  • Copiați întregul conținut al CD-ului RMN-ului / CT-ului într-un folder
  • Apăsați pe tasta dreaptă a mouse-ului și selectați arhivare

Încărcați arhiva obținută în rubrica de mai sus.

Vă rugăm să nu trimiteti investigații mai vechi de 3 luni. În caz contrar, acestea pot fi irelevante pentru evaluarea cazului dumneavoastra.