TELEMEDICINĂ

Având în vedere contextul epidemiologic curent, care impune trierea cazurilor care ajung în spitale, clinica Neurohope pune la dispoziție serviciul de telemedicină, care presupune consultații online, prin intermediul videoconferințelor sau prin telefon.
 
În acest sens, puteți trimite un email care să conțină IRM-ul și/sau alte documente medicale, folosind serviciul  second opinion  de pe site-ul nostru . În mesajul atașat mail-ului, vă rugăm să ne lasați un număr de telefon, unde să vă contactam pentru a organiza o videoconferiță.
 
După trimiterea emailului, veți fi contactați și se va stabili o programare a unei consultații online, în funcție de programul dumneavoastra și al medicilor în 24-48h, care se va efectua prin videoconferință sau telefon.
 
Trebuie menționat că o consultație online, conform legislației în vigoare, nu are valoare de act medical, astfel ea nu înlocuiește o consultație din cabinetul medical.
 
După ce veți primi detaliile necesare (ora și data consultului, parola necesară pentru videoconferință), puteți începe o conferință apăsând butonul de mai jos.

Ne puteți contacta și pe whatsapp dând click pe link-urile de mai jos: