Reuniuni multidisciplinare

Reuniunile multidisciplinare sau boardurile medicale sunt foarte importante în medicina de astăzi. Dosarul pacientului este discutat în cadrul reuniunii multidisciplinare luându-se astfel cea mai bună decizie pentru pacient, ținând cont de toate aspectele medicale ale acestuia. Pacientul nu este nevoit să meargă din doctor în doctor pentru a ajunge la un rezultat. Dimpotrivă, pacientul are de la început un plan foarte clar de tratament.

În clinica noastră sunt organizate reuniuni multidiciplinare pentru mai multe tipuri de patologii:

neurooncologie

tumori cerebrale ca glioblastoame, meningioame, metastaze cerebrale, limfoame. Următoarea reuniune multidisciplinară va avea loc în data de 18.05.2018, la sediul nostru din Bulevardul Ferdinand nr. 83, la ora 14:00.;

neuroendocrinologie

adenoame hipofizare secretante de hormoni ACTH, GH, TSH, prolactină și hormoni sexuali care determină boli ca boala Cushing, acromegalia etc. De asemenea adenoamele de dimensiuni mari comprimă chiasma optică generând tulburări de vedere, mai ales amputări de câmp vizual (câmpul de vedere al pacientului se îngustează foarte mult până la orbire)

chirurgie spinală

terapia durerii