Niculina Toma

29 Decembrie 2021

Vă port în sufletul meu la sfârșit de an, cu toată recunoștința față de dl. dr. Radian Șerban, dl. dr. Gobej Ionuț, d-na dr. Arhire Nicoleta (ale cărei mâini pe fața mea, dinainte de a-și face efectul anestezia, parcă și acum le simt), d-na dr. Irina Orban, d-na asistentă Neli Giciu, d-na manager Artemis Dumitrescu, dl. manager pacienți Cristian Năstăsoiu!
Mulțumesc tuturor, și fiecăruia în parte (medici, asistenți, infirmieri, personal auxiliar)! 
P.S. Rememorând, la trezirea din anestezie, mi-i amintesc pe dl. dr. Gobej și dl. manager Năstăsoiu, stând acolo lângă patul meu, întrebându-mă cum mă simt, dându-mi detalii despre cum decursese operația, ce găsise acolo, ce făcuse, etc. … și eu nu puteam ține ochii deschiși, la care dl. dr. Gobej îmi spusese: “dar de ce nu te uiți la noi, nu vrei să ne vezi?!” 
Pentru pacienții care ar avea nevoie de serviciile acestor medici, să nu aveți nicio urmă de îndoială să vă lăsați pe mâna dumnealor, pentru că, pe lângă pregătirea profesională, sunt niște oameni speciali! 

 

Madalina Andronache 

5 Decembrie 2021

De ce recomand Neurohope? Pentru că aici profesionalismul și omenia merg mână-mână, pentru că intervențiile chirurgicale sunt realizate cu adevărată măiestrie. Mama mea a fost operată de macroadenom hipofizar în luna noiembrie 2021 de către domnul doctor Bică Dorin si domnul doctor Gobej Ionuț și datorită dumnealor rezultatul a fost un real succes. Vă mulțumim pentru tot!

 

Dorina Potarca  

9 Noiembrie 2021

Abordarea modernă, tehnologia de ultimă oră, promtitudine, dar mai ales profesionalismul și omenia de care dau dovadă medicii, eleganța și finețea, curațenia, iți dau impresia că esti undeva în occident!

 

Olya Kim 

28 Octombrie 2021

Azi, 28 octombrie, mă externez de la Clinica Neurohope!
O clinica EXCEPTIONALĂ!!
Am călătorit mult, am văzut multe țări dezvoltate şi aş-i zice că e o raritate în Europa să găsești o clinică precum este NeuroHope, Monza – super dotată!
Am avut o intervenție la Dr. Gobej Ionuț, profesional la nivel înalt, perseverentă de nedescris, m-a salvat!
Toată echipa m-a lăsat plăcut surprinsă! Organizație la maxim!
Tact, disciplină, multă grijă de pacienți!
Vă mulțumesc că faceți minuni!
Sunteți oameni nu doar super profesionali,dar și cu suflet mare!
Recomand 100%!!!!

Denisa Caizer

10 Octombrie 2021

Profesionalismul este un cuvânt care nu surprinde în totalitate ceea ce Neurohope oferă defapt.
Datorită domnului dr. Gobej, socrul meu a avut o operație pt anevrism reușită! Chiar la o zi după operație s-a simțit foarte bine. Domnul Dr. Gobej alături de echipa sa au oferit o operație care în alte spitale avea șanse minime de reușită. Clinica Neurohope se ridică la cele mai înalte standarde europene. Recomand cu toată încrederea!

 

Diana Brandy

7 Octombrie 2021

Voi recomanda oricând, cu toata caldura și încrederea Neurohope! Dr. Ionut Gobej și echipa dumnealui mi-au redat-o pe mama. I-au dat șansa să trăiască, ceea ce până a ajunge la Neurohope, mi s-a spus ca este imposibill. Pierdusem orice speranța și am regasit-o la Neurohope. Am găsit aici medici profesioniști și oameni extraordinari! Le mulțumesc din tot sufletul domnului doctor Ionut Gobej si echipei sale!

 

Iordanoea Gigi

28 Septembrie 2021

Profesionalism 100%, aș vrea să mulțumesc atât în numele meu cât și în numele familiei mele dl-ui Dr. Ionuț Gobej, un profesionist desăvarșit, un om și un caracter extraordinar, un adevarat “înfăptuitor” de minuni în adevăratul sens al cuvântului. Nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc întregii sale echipe pentru felul în care m-au tratat, fiind tot timpul prompți la nevoile mele. Gandurile mele de mulțumire se îndreapta și către restul personalului acestei clinici (asistente, infirmiere, brancardieri….). Recomand cu toata încrederea aceasta clinica unde datorita acestor oameni îți este redata o a doua șansa la viața. Vă mulțumesc tuturor, sunteți MINUNAȚI 

Alina Stefanescu

22 Septembrie 2021

Nu s-au inventat cuvinte mai mari pentru a mulțimi domnului Dr. GOBEJ IONUȚ că i-a salvat viața lui Ursu Ionuț, partenerul meu de viața, tata a 3 copii . De asemenea și domnului Cristian, asistentul domnului Dr. pentru îndrumare, rabdare și profesionalismul de care a dat dovada. Clinica și personalul sunt de nota 100 +

Cristina Sandita

16 August 2021

Mulțumim domnului doctor Gobej Ionuț pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timpul tratamentului tatălui meu,diagnosticat cu meningiom frontal drept. Datorită dvs și echipei pe care o coordonați ne vom bucura de prezența lui mult timp de acum înainte. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim! Fiți binecuvântat!

Elena Rusu

19 Iulie 2021

Neurohope = O șansa reala la viața!
Servicii de înalta calitate, înțelegere, răbdare și profesionalism desăvarșit, cum rar mai găsim în Romania!
5 stele reprezinta prea puțin pentru adevarata recenzie a acestui spital!
Mulțumim domnului doctor Gobej Ionuț, pentru profesionalismul de care a dat dovadă, un om deosebit. Il recomand cu toată încrederea, deoarece a fost singurul medic care a acordat o șansa la o viața normala, deși medicii din mediul de stat nu mai prevedeau o șansa la normalitate.
De asemenea, îi mulțumim și dl-ui asistent, Cristian Nastasoiu, un om excepțional, care de asemenea, a dat dovada de profesionalism la nivel înalt.

Bogdan Ginerica

8 Martie 2021

Îl recomand cu toată încrederea pe dl. dr. Ionuț Gobej din toate punctele de vedere! Este un profesionist alături de echipa pe care o conduce, un om cu un caracter deosebit. L-a operat pe tatăl meu acum o lună de o tumora cerebrală (schwanom vestibular). Operația a durat 6-7 ore, eliminând tumora în întregime, nemaifiind nevoie de alte tratamente. Mulțumesc din suflet pentru tot! Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă pentru a salva viețile oamenilor! Toată stima!

Nicoleta Cote

7 Martie 2021

Îl recomand cu tot dragul pe dl. doctor Ionuț Gobej. Un mare om, un profesionist desavărșit!!! Cu toată încrederea un mare DA!!! 

Maria Andrei

24 Noiembrie 2020

O clinica extraordinară. Mulțumesc domnului doctor Bică Dorin, un om extraordinar, care iși practică meseria cu drag. După 3 luni de la operație mă simt perfect. O echipă de nota 10.