Covid 19! Continuam sa operam in condiții de securitate.
Toți pacienții noștri sunt testați covid înainte de internare.

Cauta
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Cauta
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

OFTALOMOGIA ÎN NEUROHOPE

Oftalmologia se ocupă în principal de problemele oculare, ochii reprezentând organe senzoriale ce ce asigură o mare pare a interacțiunii cu lumea, dar și de traseul anatomo-functional dintre ochi și scoarța cerebrală responsabilă cu vederea (ariile vizuale occipitale). Ochii ne aduc aproximativ 70% din informația exterioară.

Este o ramură chirugicală complexă care este în relație strânsă cu aproape toate celelalte specializări medicale și chirurgicale. Se ocupă nu numai de patologii legate strict de globul ocular, ci ajută și la integrarea și deslușirea altor boli, fie ele neurochirurgicale, neurologice, imunologice, cardiovasculare etc.

Cooperarea dintre medici este obligatorie pentru a obține un act medical de calitate. O boală trebuie văzută în ansamblul ei și pacientul trebuie să beneficieze de un suport exhaustiv din partea medicului curant. Pentru aceasta fiecare semn și simptom trebuie examinat și înțeles în detaliu.

Patologiile complexe sunt discutate în reuniuni care au loc periodic, sunt documentate în articole și studii recente și abia apoi diagnosticate și tratate.

Considerăm că la suferința unui pacient nu ar mai trebui adăugate teama, îndoiala, consumul de timp inutil.

La Neurohope, credem în principii, în colaborare interdisciplinară, în medicina bazată pe dovezi (studii în urma cărora se elaborează protocoale și ghiduri), în continuă evoluție și actualizare a cunoștințelor, în dorința de a depăși ceea ce am învățat deja. Credem în schimbare, în mai bine.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *