Covid 19! Continuam sa operam in condiții de securitate.
Toți pacienții noștri sunt testați covid înainte de internare.

Cauta
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Cauta
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Microadenom hipofizar secretant de GH – rezecție trans sfenoidală endoscopică

Standardul de aur în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

La Neurohope , operațiile pentru adenoame hipofizare se fac în mod curent, cu rezultante foarte bune, utilizand o tehnică endoscopică trans nazală și aparatură modernă, adaptată secolului XXI.

 În filmul de mai jos puteți vedea o intervenție chirurgicală endoscopică trans narinară, trans sfenoidală, pentru un microadenom secretant de GH. Operația a fost făcută în clinica noastră, în data de 9.12.2019. Rezecția tumorală este completă, pacientul fiind în prezent acasă , fără deficite neurologice sau endocrinologice.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *