Ce este Neurohope?

NeuroHope este o clinica privata de neurochirurgie specializata in tehnici de neurochirurgie minim invazive cerebrale si spinale. Pentru a putea realiza de rutina operatii prin tehnici minim invazive, neurochirurgii NeuroHope au fost instruiti la cele mai prestigioase clinici de neurochirurgie din Franta (Paris, Marsilia si Lyon) si Anglia. 

Platforma tehnologica ultramoderna, pregatirea constanta si abordarea multidisciplinara fac din Neurohope o alternativa la clinicile renumite de neurochirurgie din alte tari care trateaza pacienti romani. In Neurohope fiecare aspect al tratamentului pacientului este constant ameliorat, fie prin participarea constanta la congrese si conferinte a medicilor, fie prin implementarea de rutina a noilor tehnologii, fie prin crearea de ghiduri ale pacientilor sau consiliere psihologica pentru pacientii cu tumori cerebrale si nu numai.

Ce este Neurohope?
Neurohope este o clinica vie care incearca permanent sa implementeze cele mai noi tratamente medicale si chirurgicale. Standardele de securitate pentru pastrarea functiilor cerebrale sunt la cel mai inalt nivel. Acestea constau in achizitionarea de imagini RMN 3 Tesla de inalta rezolutie cu tractografii care permit neurochirurgului sa inteleaga mai bine anatomia cerebrala modificata de o tumora sau spectroscopii care permit diagnosticarea unor boli cerebrale fara biopsii cerebrale. Electrofiziologia intraoperatorie permite monitorizarea live a tracturilor cerebrale in timpul operatiilor. Tehnicile de chirurgie cu pacientul treaz permit prezervarea vorbirii si a functiilor motorii.
 
Planul operator al fiecarei interventii pe care o facem, este poate produsul care caracterizeaza cel mai bine NeuroHope. Cu exceptia urgentelor, planningul operator este realizat cu cateva zile inaintea interventiei propriu zise, astfel incat si cele mai mici detalii anatomice, medicale sau chirurgicale sa fie surprinse si corectate in timp util de catre chirurg. La analiza unor cazuri complexe participa si neurochirurgi cu experienta din alte tari care fac parte din bordul NeuroHope.
 
Desi in preoperator pacientii nostri sunt deja informati despre tehnicile minim invazive, impactul covarsitor este in postoperator, in mod constant pacientii fiind surprinsi de lejeritatea cu care au trecut prin interventie indiferent de amploarea ei. Detalii aparent neimportante in preoperator cum ar fi pastrarea aproape intacta a parului, lipsa drenajelor si timpul scurt de spitalizare ( 4 zile in medie) devin aspecte foarte apreciate de pacienti.